Blogin päätös

Kuukauden blogihiljaisuus tuli ihan vahingossa. On ollut arjen kiireitä, flunssan potemista, lomareissua ja ihan vain syysväsymystä. Eikä oikein mitään kirjoitettavaakaan.

Pihakiveys on edennyt kivi kerrallaan ja roskakatoskin saatiin valmiiksi. Muuten tekemiset ovat olleet aika vähissä. Kaikenlaista pientä laittamista olisi, mutta ne valmistuvat sitten, kun valmistuvat. Mitään kiirettä ja stressiä ei enää onneksi ole. :)

Sisustustakin on jo ehditty vähän muokata ja pari lisämuutosta on vielä jonossa. Hyllyä sinne ja sohvan siirtämistä tänne, ja tulevan talven aikana vihdoin myös taulut seinille.

Kaikesta huolimatta tämä on (hyvin todennäköisesti) viimeinen kirjoitukseni Talo KeKosta. Blogin tarkoitus on ollut dokumentoida rakennusprojektimme etenemistä, joten nyt kun alkaa olla valmista, tuntuu luontevalta päättää tähän. Sisustusblogin pitäjäksi minusta ei ole, upeita sellaisia löydätte esimerkiksi tuosta oikean reunan linkkilistasta.

Kiitän kaikkia lukijoita!!! Teitä on ollut paljon enemmän kuin ikinä osasin kuvitellakaan. Tämä oli ensimmäinen blogini, mutta ei taatusti viimeinen – sen verran kivaa tämä kirjoittaminen on ollut. Seuraavassa blogissani aiheena on tosin jokin aivan muu… ehkä käsityöt, taide, tee-se-itse askartelut… tai mistä sitä tietää, mitä tässä talven aikana vielä keksiikään. :)

Tämän ihanan Tunto-valaisimen ostin syksyn Design Market -tapahtumasta Kaapelitehtaalta.

Tämän ihanan Tunto LED -valaisimen ostin syksyn Design Market -tapahtumasta Kaapelitehtaalta.

Mainokset

4 ajatusta artikkelista “Blogin päätös

 1. Hanna

  Kiitos blogistille! Tätä on ollut mukava katsella. Mihin wc-istuimiin päädyitte? Oletteko tykänneet?

  Vastaa
  1. MariKe Kirjoittaja

   Kiitos kommentistasi! Näitä on aina mukava saada, vaikka blogin pitäminen onkin jo päättynyt. :)

   Päädyimme lopulta IDO Seven D -seinäistuimeen, josta oli kuva ”Onko pöntöllä väliä” -postauksessa. Siis sittenkin siihen kalleimpaan. ;) Niinhän se monesti menee, että kun jonkun upean näkee, ei ne ”tavallisemmat” enää tunnu miltään. Kuulin niin monelta ystävältäni pelkkää hyvää seinä-wc:stä (mm. siivoamisen kannalta), joten lisäsatsaus tuntui lopulta helpolta. Ja olemme olleet todella tyytyväisiä!!

   Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s