Työhuoneeseen saatiin hylly

Jippii! Saimme vihdoin viime viikolla kierrätykseen muutamat ylimääräiset ja turhat huonekalut ja työhuoneeseen tilaa kauan odotetulle kirjahyllylle. Nyt sain purettua viimeisetkin pahvilaatikot ja kaikki työhuoneen kirjat ja tavarat kauniisti piiloon ovien taakse. Tai no melkein kaikki – huoneen toisessa reunassa olevaa pöytää en voinut vielä sekasotkun takia kuvata. :)

Viimeisestä pahvilaatikosta paljastui iso pino omia kehystettyjä grafiikanvedoksia, jotka ovatkin olleet jo kohta vuoden paketissa. Nostin niistä joitakin nyt esille hyllyn päälle ennen kuin lopulliset paikat löytyvät. Muualla kotona seinille päätyy oikeiden taiteilijoiden töitä, mutta työhuoneeseen on tarkoitus laittaa esille omia. Ihan liikaahan näitä on, ja toisaalta pitäisi käydä läpi myös uudemmat vedokset ja ehkä vaihtaa näiden aiempien tilalle. Kiinnitysmekanismia myös mietin: pitäisikö laittaa taulukisko katonrajaan vai laittaa joitakin tauluhyllyjä seinälle?

tyohuone_hyllykko

grafiikkaa1

grafiikkaa2

Mainokset

4 ajatusta artikkelista “Työhuoneeseen saatiin hylly

  1. MariKe Kirjoittaja

   Hylly on koottu Ikean Bestå-systeemistä, useammasta osasta. Tämä osoittautuikin hyväksi ratkaisuksi, koska työhuoneen järjestyksen muututtua, hylly saatiin jaettua muualle. Meillä kaikki kirjahyllyt samanlaisia, joten helppo koota tarvittaessa uusia kokonaisuuksia.

   Vastaa
 1. Mia

  Kuinka korkea tuo hyllykkökokonaisuus on? Eli mikä on yhden osan koko?

  Vastaa
  1. MariKe Kirjoittaja

   Tämän Bestå-elementin korkeus on 128 cm. Kannattaa katsoa tarkemmin Ikean sivuilta, koska nykyään ei välttämättä enää saatavilla just näitä samoja osia kuin meillä.

   Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s