Ihana Iina Vuorivirta

Olemme vihdoin saaneet ensimmäisen ruokailutilan valaisimista asennettua. Toinen odottaa vielä, kunhan saamme päätettyä, mille kohdalle ja korkeudelle se tulisi tuon ensimmäisen viereen. :)

Ihastuin näihin Iina Vuorivirran valaisimiin heti ensimmäisellä kerralla, kun näin ne jossakin sisustuslehdessä viime syksynä. Kun missään ei mainittu valaisinten ostopaikkaa, otin suoraan yhteyttä suunnittelijaan. Ja sieltähän näitä ihanuuksia sai.

Kyseessä on siis keraaminen valaisin-vaasi-pari, jotka on valettu yhdestä kappaleesta ja sitten puolikkaat on käsin leikattu irti toisistaan. Leikkausreuna on jokaisessa parissa vähän erilainen – samaten myös jokainen kappale on täysin uniikki.

valaisin_ruokailu

valaisin_vaasi

Meillä on nyt kaksi valaisin-vaasi-paria, joista molemmat valaisimet tulevat ruokailutilan päälle, ja vaasit pääsevät esille eri tasojen päälle sekä tietenkin käyttöön kukkamaljakoina.

Iina Vuorivirta on nuori suomalainen suunnittelija, joka opiskelee tällä hetkellä Tukholmassa. Tästä nuoresta naisesta tulemme kuulemaan vielä paljon, sanokaa mun sanoneen! Käykää ihailemassa lisää Iinan sivuilla.

Yksi ajatus artikkelista “Ihana Iina Vuorivirta

  1. Paluuviite: Vuoden nuori muotoilija 2013 | Talo KeKo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s