Sohva tilattu

Olin varautunut siihen, että uuden sohvan etsimiseen menisi aikaa ja valinnan tekeminen olisi yhtä tuskaa tällaiselle jahkailijalle. Yllättäen päätös syntyikin nopeasti ja uusi sohva on tilattu. En edes ehtinyt aiemmin postata näitä pohdintojani eri vaihtoehtojen välillä. :)

Sohvahankintaa oli toki pohjustettu jo vuosia. Alunperin uusi sohva piti hankkia jo edelliseen kotiin, mutta onneksi hankinta viivästyi silloin. Uutta kotia rakentaessa halusimme nähdä olohuoneen valmiina, jotta osaisimme valita juuri tähän tilaan sopivan sohvan. Toiveissamme oli selkeälinjainen ja kevytrakenteinen sohva. Tässä muutamia kuvia eri vaihtoehdoista, jotka tuntuivat meille mieluisilta:

Interface: 1972Kuva: Interface

Interface 1972. Kuva: Interface

Interface: Blues. Kuva: Interface.

Interface Blues. Kuva: Interface

HT Collection: Donna. Kuva: HT Collection

HT Collection Donna. Kuva: HT Collection

HT Collection: Loft. Kuva: HT Collection

HT Collection Loft. Kuva: HT Collection

HT Collection: Como. Kuva: HT Collection

HT Collection Como. Kuva: HT Collection

Aika nopeasti näistä nousi suosikiksi alimmaisin eli HT Collectionin Como. Siinä on juuri sitä ilmavuutta, mitä haimme. HT Collectionin sohvissa on myös se etu, että kaikki kankaat runkokankaita myöten ovat irrotettavia ja pestäviä. Sohvan lisäksi tilasimme myös ison rahin. Kankaaksi valitsimme Lauritzon’sin Diamonds-kankaan vaaleanharmaana.

lauritzons_diamonds

Ja vaikka tuo meille valittu sohva on juuri sellainen kuin halusin, niin silti haaveilen välillä myös aivan toisenlaisista sohvista. Esimerkiksi Ire Möbelin Rejoin-moduulisohva olisi tosi hauska. Ehkä sitten seuraavalla kerralla. :)

Ire Möbel: Rejoin. Kuva: Ire Möbel

Ire Möbel Rejoin. Kuva: Ire Möbel

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Sohva tilattu

 1. launo

  Oletteko olleet tyytyväisiä sohvaan? Pitääkö sohva hyvin ryhtinsä?

  Vastaa
  1. MariKe Kirjoittaja

   Olemme olleet erittäin tyytyväisiä sohvaan. On pysynyt todella hyvin ryhdissä ja ihan uudenveroisena. Selkänojatyynyissä on enemmän höyhentäytettä, joten niitä kannattaa aika ajoin pöyhiä, mutta eivät ole meillä menneet sen enempää lyttyyn, vaikka aika laiskoja pöyhijöitä olemme olleet. :)

   Valitsemamme Lauritzonin kangas on myös osoittautunut odotettuakin paremmaksi. Se on tiivis ja liukaspintainen, joten kaikki lika on lähtenyt aina pois pienellä pyyhkäisyllä. Muutaman kerran on jopa kaatunut nestettä rahin päälle, eikä kangas ole imaissut sitä heti sisäänsä, vaan on jäänyt pintaan. Onhan nuo kaikki kankaat toki myös irrotettavia ja pestäviä, mutta pesuhommiin ei ole onneksi vielä tarvinnut ryhtyä. :)

   Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s