Uudessa kodissa

Muuttoruljanssi on pitänyt sen verran kiireisenä, että en ole ehtinyt koneen ääreen päivittämään tilannetta. Paljon olisi kirjoitettavaa, mutta vuorokaudessa ihan liian vähän tunteja.

Vajaa viikko on nyt ehditty opetella elämistä uudessa kodissa. Kaaos on edelleen melkoinen – laatikoita pinoissa ja huonekaluja kasaamatta. Mitään laajoja kotikuvia ei siis ole luvassa vähään aikaan. ;)

Kaaoksesta huolimatta uusi koti on IHANA! Kokonaisuudessaan juuri sellainen kuin toivoimme. Erityisesti minua on ilahduttanut:

 • Hiljaisuus: talomme sijaitsee rauhallisella paikalla, eivätkä liikenteen äänet kuulu.
 • Tila: avointa tilaa ja vapaata lattiaa on paljon.
 • Sauna: puukiuas antaa ihanan pehmeät löylyt ja kerrankin lauteilla on kunnolla tilaa.
 • Vaimentimet: yllättävää, miten niinkin arkisesta asiasta kuin ovien vaimentimista voi olla iloinen. Meillä ei kolistella kaappien tai laatikoiden ovia, kun jokaisessa on tehokas vaimennin. Myöskään wc-pöntön kansia ei saa pamautettua alas. Väliovia voi kyllä paiskoa, mutta onneksi lapsen murrosikään on vielä aikaa. ;)

Muuton jälkeen on vihdoin aika miettiä tarkemmin sisustusasioita. Hankintalistalla ovat ainakin uusi sohva ja matto olohuoneeseen, piirustuslaatikosto työhuoneeseen ja kirjakaapit yläkertaan. Keittiön pöytäkin pitäisi kunnostaa (hiominen ja uusi lakkapinta). Ja kun jotain uutta hankintaan, niin jostain luovutaan eli muutama vanha (=kulahtanut) huonekalu pääsee kierrätykseen.

ulkoa

Näkymä ulkoa olohuoneeseen. Verhokiskojen asennustyöt kesken, siksi tikkaat ja jakkarat esillä ja huonekalut sekaisin. ;)

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Uudessa kodissa

  1. talokeko Kirjoittaja

   Kiitos! On kyllä ihanaa olla vihdoin täällä. Mutta kyllä muuttaminen on rankkaa – varsinkin tämä muuton jälkeinen kaaos on aikamoista. ;)

   Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s