Pieniä vastoinkäymisiä

Eipä taida olla projektia, jossa ei jossain vaiheessa menisi jotain vähän pieleen. Meidän raksa on kaiken kaikkiaan selvinnyt yllättävän vähillä vastoinkäymisillä (koputan puuta, ettei onni kääntyisi). Mutta kyllähän jotain sentään on ollut, etten erehdy luulemaan tätä rakentamista ihan turhan helpoksi. :)

  • Perustukset: perustusurakoitsija hosui lopputöissä ja valoi kaikkien tolppien perustukset vinoon. Onneksi ei kuitenkaan niin vinoon, että se olisi estänyt rakennuksen pystyttämistä tai töiden etenemistä. Urakoitsijaa ei nimittäin ole kiinnostanut hoitaa asiaa kuntoon vieläkään, kohta puoli vuotta tekemisen jälkeen.
  • Laatoitus: saunan muurin laatoitus jiiriin piti olla helppo homma, mutta ei ollut. Vaati laatoittajalta useamman harjoittelulaatan ja aika monta kirosanaa, mutta hyvä siitä lopulta tuli. :)
  • Valaisimet: ihanat valaisimet tulivat sovitun mukaan, mutta harmillisesti toimituksessa oli yksi väärä ja yksi vioittunut. Eikun uudet tilaukseen ja odotellaan taas muutama viikko.
  • Kiintokalusteet: kaikkien kalusteiden ja koneiden toimitus piti tulla tänään, mutta ei tullut. Ensin ilmoitettiin, että tulee myöhässä. Sitten, että ei tule ollenkaan. Keittiöfirma oli tilannut liian pienen kuljetusauton, joten koko toimitus siirtyykiin parin päivän päähän.
  • Portaat: asennuspäivä oli alun perin jo viime viikolla, sitten sitä siirrettiin tälle viikolle, mutta nyt asennus onkin ehkä vasta ensi viikolla. Ehkä. Toivottavasti.

Ei siis tämän suurempia murheita – onneksi. Aikatauluista voimme jonkin verran joustaa, koska muuttamaan pitäisi päästä vasta tammikuun lopussa.

Tässä muutama kuva laatoitusten etenemisestä. Isoa lattialaattaa (samaa kuin tuossa saunan muurissa) on asennettu alakerran lattiaan jo aika paljon, mutta en pystynyt tänään ottamaan siitä kuvaa.

kh_laatoitettu

Yläkerran kylpyhuone on nyt kokonaan laatoitettu. Myös viereisen kodinhoitohuoneen lattia on laatoitettu samalla laatalla. Saumaukset puuttuvat vielä.

Puukiukaan suojamuuri, takaseinä ja pesuhuoneen väliseinä on laatoitettu Caesarin More-laatalla jiiriin .

Puukiukaan suojamuuri, takaseinä ja pesuhuoneen väliseinä on laatoitettu Caesarin More-laatalla jiiriin. Saumauksen puuttuvat vielä.

P.S. Pahoittelen kuvien huonoa laatua – valoa oli liian vähän ja kännykkäkameralla ei parempia saa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s