Kiviamme

On ollut niin kiirettä, että blogi laahaa nyt aika paljon jälkijunassa. Minulla olisi monta asiaa ja aihetta jo valmiina, mutta aikaa kirjoittamiselle ei vain tunnu löytyvän.

Sen verran ehdin kuitenkin tällä kertaa kertoa, että kävimme mekin viime viikon lopulla Habitaressa. Enimmäkseen käynti oli fiilistelyä ja ideoiden hakemista, mutta löytyipä sieltä jotain konkreettistakin – nimittäin kylpyamme!

Ihastuimme tällaiseen pelkistettyyn, valkoiseen kivikomposiittiammeeseen. Kivikomposiitti tuntui todella hyvältä materiaalilta – se on mattapintainen, helppohoitoinen, reunat ovat ohuet ja materiaali ei ole kylmä. Teimme tilauksen heti viikonloppuna, ja amme toimitetaan joulukuussa.

Ammeen lisäksi löysimme myös suihkut ja hanat pesualtaille sekä keittiöön. Kerron niistä tarkemmin toisella kertaa.

Kuva: www.schonberg-bathrooms.com

5 ajatusta artikkelista “Kiviamme

  1. talokeko Kirjoittaja

   Vielä en ole päässyt kokeilemaan, mutta odota vielä reilu viikko, niin kerron sitten. :) Amme näyttää luonnossa todella hyvältä, laitan siitä kuvia ensi viikolla, kun amme on asennettu oikealle paikalleen.

   Vastaa
   1. Päivi Karjalainen

    Hei, kiitos jos viitsit kertoa, miten käy. Nettikaupasta olen tilaamassa ja himpun meinaa iso ostos huolestuttaa, kun ei pääse koemakaamaan :)

   2. talokeko Kirjoittaja

    Ei mekään päästy kokeilemaan ennakolta, vaikka nähtiin kyllä amme ostettaessa. Tiedän siis tunteen ja vähän jännittää itseäkin. Muuten näyttää kyllä just siltä kuin toivottiin – pienikokoinen mutta tarpeeksi syvä. Eiköhän me heti testata, kun on muutettu eli viikon päästä. :)

   3. talokeko Kirjoittaja

    Sori, että tässä vastaamisessa viivähti. Ammeen testaus tuli tehtyä vasta useita päiviä muuton jälkeen.

    Amme on osoittautunut juuri sellaiseksi kuin toivoinkin. Amme on syvä eli vettä saa täytettyä niin paljon, että ei tarvitse kiemurella ollakseen kokonaan veden alla. Amme on myös mukavan kapea, ettei siellä syvässä vedessä lilluessa heilu liikaa sivuttain. Niskatukea ehkä kaipaisin, mutta toisaalta tykkään kyllä maata niin lähellä vedenrajaa, että en oikein tiedä toimisiko se sittenkään. :) Mutta on todella vaikea antaa suosituksia puoleen tai toiseen, koska jokaisella on kuitenkin omat mieltymyksensä. Itse siis tykkään tästä ja minusta tuntuu mukavalta. Mutta se kannattaa huomata, että tässä ammeessa on melko suorat reunat eli jos haluaa selän muotojen mukaan tehdyn pohjan/reunan, niin tässä sellaista ei ole.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s