Valoviivoja

Valaistussuunnittelu on haastavaa. Netistä löytyy niin ihania valaisimia ja toinen toistaan hienompia valaistustoteutuksia, että on vaikea valita omaan kotiin se kaikkein parhain ja toimivin ratkaisu. Tai ehkä se vaikeus tulee vain siitä, että sattuu olemaan tällainen ikuinen jahkailija. :)

En halua kotiin mitään liian modernia ja erikoista, koska silloin myös muun sisustuksen pitäisi noudattaa samaa linjaa. Jotain uutta ja kivaa kuitenkin kaipaisin.

Löysin jo keväällä kuvia erilaisista valokatoista ja kattoon upotetuista valoviivoista ja ihastuin niihin kovasti. Asuntomessuilla näitä oli myös toteutettu ja tunne vain vahvistui. Niinpä tällä hetkellä haaveilen tällaisista valoviivoista alakerran avoimiin tiloihin.

Eteisen ja keittiön alaslaskettuun kattoon voisi valoviivan toteuttaa kattoon upotettuna. Tämän hetken suosikkina on Molto Lucen Log in ja Log in trimmless:

Olohuoneeseen haluaisin myös vastaavanlaisen valon, mutta siellä valoa ei saa upotettuna. Molto Lucelta löytyisi onneksi myös pinta-asennettava Log out -valaisin:

Kuvat: Molto Luce

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s