Kaikki on suhteellista

Olen tässä viime päivinä naureskellut, että talomme näyttää valtavan isolta ulkoapäin ja aika pieneltä sisältä. Ihanteellisessa talossahan olisi tietenkin juuri päinvastoin.

Tähän tuntemukseen vaikuttaa tietenkin se, että talo on täysin keskeneräinen sisältä ja ilman väliseiniä ja kalusteita sisätilojan mittoja ja suhteita on yllättävän vaikea hahmottaa.

Ennen ensimmäisiä väliseinärunkoja vaikutti siltä, että alakerran wc ja työhuoneen pieni vaatehuone/varasto olisivat vain pieniä koppeja. Väliseinärunkojen myötä tilaa tuntui tulevan ihmeellisesti lisää.

Keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat yhdessä yli 60 neliön avoinaisen tilan, mutta ilman kalusteita ja valmiita seinäpintoja tila tuntuu yllättävän pieneltä. Tähän voi varmasti vaikuttaa myös se, että olohuoneen ikkunat ovat niin isot (ikkunoiden korkeus 2,3 m, leveys yli 2 m), joten tilan kokoa on vaikea hahmottaa.

Yläkertakin vaikuttaa vielä pitkulaiselta laivan rungolta, mutta ehkä tunne muuttuu, kun lattia, väliseinät ja pinnat ovat valmiina. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s