Kiintokalusteet valittu

Raksalla edetään tällä hetkellä sellaista vauhtia, että ei meinaa perässä pysyä. Kirvesmiehet ovat viimeistelleet ulkopanelointeja ja ehtineet jo aloittaa hommia talon sisälläkin. Konesaumakatto on jo pääosin valmiina, ja ensi viikolla peltimiehet jatkavat ikkunapeltien ja muiden pellitysten kanssa.

Me olemme ahertaneet ulkomaalausten kanssa: kapeampi ulkoverhouspaneeli on saanut kauniin, kullankeltaisen sävyn (väripohdinnoista aiemmin), ja smyygilaudat on maalattu ikkunoiden karmien värisiksi harmaiksi. Laitan ulkokuvia jälleen, kun työt on saatu valmiiksi.

Kaiken tämän keskellä on myös pitänyt miettiä loppuja kiintokalusteita. Keittiönhän olimme jo ehtineet tilata, mutta alakerran wc:n, yläkerran kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen kalustavalinnat olivat olleet pitkään kesken. Päädyimme näissäkin Kvikin tuotteisiin.

Vessan ja kylpyhuoneen kalusteet ovat samaa vetimetöntä Mano-sarjaa kuin keittiössä. Näihin valitsimme kuitenkin mustan tammiviiluisen Mano Sera -oven.

Allas sijoitetaan molemmista reunoista irti seinistä. Tämä kuva on Kvikin piirtämä, ei vastaa lopullista laattojen ja hanan osalta. Seinälle tulee myös pystypeili.

Yläkerran kylpyhuoneeseen tulee kaksoisallas ja kaksi erillistä laatikostoa. Laatat ja hanat eivät vastaa lopullisia. Seinälle tulee myös peili, joiden päälle nuo pienet valkoiset kuutiovalaisimet sijoitetaan.

Kodinhoitohuoneen kalusteiden ovet ovat valkoiset ja niissä teräksen väriset vetimet. Kodinhoitohuoneesta haluttiin mahdollisimman ilmava ja avara. Toiveena oli myös mahdollisimman paljon laskutilaa, joten pesukone ja kuivausrumpu sijoitetaan tason alle vierekkäin.

Laatat ja hana eivät vastaa lopullisia.

Seuraavaksi pitäisi miettiä valaistussuunnitelma loppuun ja tehdä päätöksiä takasta. Kirjoitan niistäkin lisää piakkoin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s