Raksahommissa

Talon pystytyksen jälkeen olemme päässeet myös itse oikein kunnolla raksahommiin.

Olemme siivonneet ja järjestelleet tontilla kaikki rakennusmateriaalit selkeisiin paikkoihin – pois tieltä, mutta helposti käytettävissä. Jämäpuutakin on jo ehtinyt kertyä niin paljon, että niistä pääsee myöhemmin rakentelemaan vaikka minkälaisia juttuja – suunnitelmissa ainakin kertopuusta tehty penkki, pihakatos tai jopa -vaja, pojalle maja…

Elementtien asennus meni niin vauhdilla, että saimme myös aikaistettua muita töitä. Tällä viikolla levitämme alakertaan lattiaeristeet ja raudat, piikkaamme alapohjan ontelolaattoihin reiät viemäreille ja vesijohdoille, LVI- ja sähköurakoitsijat aloittavat ensimmäiset hommansa ja jo perjantaina paikalle tulee lattialämmityskaapeleiden asentajat. Reilun viikon päästä alakertaan tulee lattiavalu. Sen jälkeen kirvesmiesporukka pääsee rakentamaan väliseiniä paikoilleen.

Tällä viikolla pitäisi myös aloittaa käsittelemättömien ulkoverhouspaneelien pohjustuskäsittely ja sen perään kuultomaalaus. Maalausurakka kuuluu minun vastuulleni, kunhan ensin olen selvinnyt nykyisen asuntomme muuttopakkauksesta. Ei niin kovin pieniä urakoita kumpikaan.

Teimme itse väliaikaisen raksaoven vanerista. Tämähän menee ihan design-ovesta. :)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s