Virheistä ja niiden korjaamisista

Virheitä sattuu. Mutta miten ne korjataan ja miten asiakaspalvelu toimii, on täysin toinen juttu. Meillä on pieniä virheitä ilmennyt sekä perustustöissä että talotehtaan elementeissä, ja tapa, miten virhetilanteet hoidetaan eroaa täysin näiden kahden toimijan kanssa.

Perustusurakka eteni alussa loistavasti, kunnes porukan vetäjä joutui jäämään sairauslomalle. Sen jälkeen lopputöitä jäi roikkumaan ja jouduimme ottamaan urakoitsijaan yhteyttä lukuisia kertoja. Aina luvattiin tulla, mutta ei tultukaan. Kunnes joku sitten lopulta tuli ja teki työt hutaisten. Lopputuloksena pari vinoon muurattua pilarijalkaa ja aavistuksen väärään kohtaan muurattu kantavan sisäseinän tukimuuri. Onneksi mikään ei kuitenkaan ollut niin pielessä, että olisi estänyt elementtien asentamista. Virheitä edelleen selvitellään, koska urakoitsijan edustajalla ei vain tunnu löytyvän aikaa tulla katsomaan tilannetta paikan päälle. Asiakasta pallotellaan ja asia ei vain tunnu etenevän. Eiköhän tähänkin löydy jossain vaiheessa ratkaisu, koska loppulaskua emme maksa ennen kuin asiat on selvitetty.

Myös talotehtaan elementtitoimituksessa oli virheitä: olohuoneen päätyelementin ulkoverhous oli tehty väärällä paneloinnilla, toimituksen mukana oli tullut väärää ulkoverhouslautaa ja katon laudoitusta varten lautoja oli liian vähän. Loistava virolainen asennusporukka (tehtaan aliurakoitsija) ilmoitti virheistä heti tehtaalle ja myös me otimme suoraan yhteyttä. Tehtaan asiakaspalvelupäällikkö otti asian selvittääkseen ja lupasi palata seuraavaan päivään mennessä. Vielä korjauksia ei ole tehty, mutta tehtaan asenteesta päätelleen näiden perään ei tarvitse pitkään huhuilla.

Yrityksen palvelun onnistuminen näkyy siinä, miten ongelmatilanteet hoidetaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s