Onko pöntöllä väliä?

Vessojen ja kylpyhuoneiden kalustaminen on osoittautunut yllättävän haastavaksi. Vaihtoehtoja on niin paljon ja lopullisen valinnan tekeminen on vaikeaa.

Allaskalusteeksi meille tulee jotain tämäntyyppistä – puunväristä tai tummaksi petsattua. Kuvissa esimerkit Ikean ja IDOn mallistoista, mutta ainakin myös Kvikillä on tarjolla vastaavanlaisia.

Altaat haluamme valkoisina posliinista tai valumarmorista. Onhan nykyään on tarjolla myös muita ihania allasmateriaaleja ja upeita moderneja altaita, mutta nuo uudet materiaalit eivät tunnu olevan kaikkein helppohoitoisimpia. En ole niin innokas siivoamaan, että jaksaisin uhrata yhtään ylimääräistä aikaa pesualtaiden jynssäämiseen.

Entäs sitten pönttö? Siis viralliselta nimeltään wc-istuin. Alkuun olin sitä mieltä, että meille tulee normaalit lattialle sijoitettavat istuimet. Sitten kuulin, että seinä-wc on helpompi pitää puhtaana ja on muutenkin kivempi, joten entäs jos sittenkin sellaiset. Eri malleja vertaillessa silmä osui tietenkin siihen ihanan moderniin ja kaikkein kalleimpaan. Mutta sitten alkoi onneksi kuulua myös järjen ääntä: on wc-istuin todellakin se, johon haluaa satsata useita satasia vai olisiko niillekin satasille parempaa käyttöä jossain muualla? Vielä en päätöstäni ole tehnyt.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s