Tuleeko meille uima-allas?

Kysyi 4-vuotias poikani, kun katsoi tontin kuopassa seissyttä vettä. :)

Onneksi sadepäiviä ei ollut kovin paljon ja vesi saatiin nopeasti pumpattua pois. Sen jälkeen maanrakennustyöt ovatkin edenneet vauhdilla – turhat maat on viety pois ja täytöt tuotu tilalle. Putkia laitetaan paikoilleen vielä lähipäivinä, ja sen jälkeen onkin jo vuorossa paalutus.

Ihan ilman ongelmia ei tässäkään selvitty. Naapuritontin talojen rakentaja oli kasannut ison kasan ylimääräistä maataan tonttiemme rajalle, ja jotenkin ihan vahingossa (niin varmaan) se olikin päässyt siirtymään meidän tontille. Urakoitsijalle ilmoitettiin tuosta kasasta useita viikkoja aikaisemmin ja useaankin otteeseen, mutta ei kyllä ollut mikään yllätys, että kasa oli vielä samassa paikassa sinä maanantaiaamuna, kun meidän piti aloittaa maatyöt. Selityksiä oli monenlaisia, mm. sairaustapauksesta kuljetusongelmiin. Ja kehtasivat vielä yrittää, että meidän maaurakoitsijamme olisi voinut ajaa kasan pois. Emme todellakaan suostuneet ja yllättäen niitä tekijöitäkin sitten löytyi.

Vaikka olen muissa töissäni tottunut hoputtamaan tekijöitä, vääntämään kättä aikatauluista ja sopimuksista, niin kyllä rakennusala tuntuu olevan tässäkin suhteessa ihan omaa luokkaansa. Aikatauluista ja sopimuksista pitävät, luotettavat tekijät kyllä nousevat esiin – yksi tällainen on maanrakennusurakoitsijamme Kari Kalliorinne.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s